Ugrás a tartalomra

Szerzői jogok

Azzal, hogy belép a mindszentyalapitvany.hu (mindszenty.katolikus.hu) weboldalra elfogadja az alábbi feltételeket.

A mindszentyalapitvany.hu (mindszenty.katolikus.hu) weboldalon (a továbbiakban „lap”) található tartalom a Magyarországi Mindszenty Alapítvány (a továbbiakban „Alapítvány”) tulajdona. Az Alapítvány fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. Az Alapítvány logója szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása kizárólag az Alapítvány előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

Az Alapítvány előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, hang- vagy filmanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználásra, illetve oktatási célból – merevlemezre mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Az Alapítvány oldala részleteiben és teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll, abból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig bármely módon a nyilvánosság számára újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá az Alapítvány előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánosság számára újraközvetíteni, még változatlan formában is. A jogosulatlan felhasználás szerzői, büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Alapítvány követelheti a jogsértő magatartás megszüntetését és kárának megtérítését.

 

Az Alapítvány oldaláról tartalmakat átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő

a) nem módosítja az eredeti információt,

b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.