Kovács Gergely: Szentek és boldogok igazolt csodái

Ár: 1990Ft
Kovács Gergely: Szentek és boldogok igazolt csodái

Részlet Ruppert József atya ajánlásából: „»Akik hisznek, azokat jelek fogják kísérni… Az Úr (az ő) tanításukat csodákkal hitelesítette.« (Mk  16,15-20) Ennek a könyvnek pont ez a témája: az Isten csodákkal igazolja a benne hívőket. Amikor az Olvasó kézbe veszi Kovács Gergely nagy hozzáértéssel megírt könyvét, kísértést érezhet arra, hogy átugorva a könyv elején lévő részeket egyből nekiálljon a csodák  olvasásának. Mert a könyv „szíve” csakugyan húsz csoda pontos és részletes leírása. Akit  érdekel ez a téma, akár mint hívő, akár mint gyanakvó, ezekre kíváncsi leginkább. Mégis azt  javaslom, hogy az olvasást az első két fejezettel kezdje. E könyv remélhetőleg sokaknak  lehetővé teszi majd, hogy hitükben és vallásos életükben megerősödjenek, és bátran merjenek isteni segítséget kérve imáikban megszólítani olyanokat, akik a megdicsőült egyház tagjai, és közbenjárnak értünk."

»Akik hisznek a csodákban, azért teszik, mert megtapasztalták, akik nem, csak azért, mert ellenkezik a véleményükkel. A leghihetőbb a csodákban az, hogy tényleg megtörténnek.« (Gilbert Keith Chesterton)

Emberlétünk kezdete óta izgat minket mindaz, ami új, soha nem látott, rejtélyes vagy különleges. Az ember nyitott mindenre, ami meghaladja jelenlegi tudását, eddigi tapasztalatait. Ez a művészet, a hit és a tudomány, égi és földi kapcsolataink, egész emberlétünk egyik legfontosabb mozgatórugója.

Magyarországi Mindszenty Alapítvány - Magyar Kurír, 2017
190x250 mm, 192 oldal, puhafedeles

Kedvezményes ár: a Vég nélkül. Szentavatás régen és ma című kötettel együtt megrendelve a két kötet ára: 3690 Ft.

A kiadvány kapható még az Új Ember könyvesboltban és a Szent István Társulatnál.

Rendeléshez kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon.